Skip to main content

Partnerskaber

I perioden 2017-2019 har vi dannet partnerskab med:

Vores forskning skal skabe værdi for det samfund, vi agerer i. Vi hjælper med at kvalificere organisatoriske og strategiske beslutninger hos vores private og offentlige partnere.  Af den årsag indgår vi ofte i organisations- og forretningsudviklingsprojekter på tværs af sektorer og brancher. Vi agerer som videnspartnere, brobyggere, facilitatorer og medskabere i forskellige sammenhænge og har fokus på, hvordan relationer, samarbejde og partnerskaber er kilden til udvikling og innovation i samfundet uden for 'universitetets mure'.

Vi har i perioden 2017-2019 haft 68 konkrete projekter med ca. 360 virksomheder som eksterne samarbejdspartnere fra det private erhvervsliv. Virksomhederne har ofte deltaget i længere udviklingsforløb, hvor de har arbejdet med organisations- eller forretningsudvikling med udgangspunkt i den nyeste og bedste forskning inden for blandt andet entreprenørskab, relationsledelse, innovation og design.

Læs om et dansk-tysk samarbejde indenfor udvikling af landdistrikter i casen om Benefits4Regions.

I casen om Offentlig-Privat Innovation (OPI) kan du læse om hvordan vi inviterede kommuner og virksomheder sammen til at udvikle nye forretninger ved at anvende designmetoder.

I denne case kan du læse om, hvordan vi arbejder med Social Innovation, som en ny måde at forstå, analysere og løse sociale problemer på gennem projekter, virksomheder og offentlige initiativer.

Du kan læse mere om vores aktuelle forskningsprojekter her.
Til at støtte vores forskning har vi samarbejdet med forskellige fonde. Herunder ses et udvalg.

                     
 

 

 

Sidst opdateret: 02.07.2023