Skip to main content

Job og karriere

Bibliotek

Universitetsbiblioteket på SDU er et 24-7 bibliotek for studerende og ansatte med betjeningstid fra 8-16 på hverdage. Vi er et offentligt videnskabeligt forskningsbibliotek med ca. 110 ansatte fordelt på betjeningssteder i Esbjerg, Kolding, Odense, Slagelse, Sønderborg og København og på mange faggrupper, som alle brænder for kontakten med universitetsmiljøet og den brede offentlighed. 

Vi er glade og stolte over vores arbejdsplads og vores funktion, og vi prioriterer trivsel, humor og arbejdsglæde højt. Vi har et godt sammenhold og hjælper gerne hinanden.

På biblioteket arbejder vi ud fra defineret mission, vision og har aktuelle strategiske temaer – læs mere om vores Strategi her.

Syddansk Universitetsbibliotek er en attraktiv arbejdsplads med mange forskellige personalegoder som fx feriefond, kunstforening og mange kurser, herunder gratis adgang til Folkeuniversitetet. Vi har lokale frugt- og kaffeordninger og en motionsordning der bringer daglig bevægelse ind i arbejdsdagen.

Vi opfordrer altid alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger hos os.

Sidst opdateret: 19.02.2024