Skip to main content
DA / EN

Ansæt en nyuddannet

En nyuddannet bringer ofte friske perspektiver, ny viden og masser af iver for at bidrage til arbejdspladsen og opgaverne.

Nyuddannede kandidater, bachelorer og ingeniører kan både indgå i specialist- og generalistfunktioner og bidrage til udviklings- og driftsopgaver.

Eksamensbeviser fra SDU

Et eksamensbevis fra SDU udstedes som et digitalt dokument.

Læs mere om SDU's eksamensbeviser her.

Første job-garanti i Sønderborg

Første job-garantiordningen er et tilbud til virksomheder og studerende på ingeniøruddannelserne i Sønderborg, hvor virksomhederne tilbyder et antal stillinger af minimum 6 måneders varighed til nyuddannede ingeniører.

Ordningen skal tiltrække dygtige studerende til SDU Sønderborg og sikre de lokale virksomheder en forlomme i køen til rekruttering af fremtidens medarbejdere.

I beslutter selv, om I tilbyder de nyuddannede en tidsbegrænset eller en fast stilling. Løn, opsigelse og øvrige ansættelsesvilkår er som gældende normer for nyuddannede

For at komme i betragtning til ordningen skal den studerende have:

  • gennemført sin uddannelse på normeret tid.
  • danskkundskaber svarende til niveau B1 på CEFR-skalaen.
  • gennemført et projekt eller praktikforløb med en virksomhed.

SDU sørger for, at studerende og virksomheder kan mødes undervejs i studietiden i forbindelse med studiejobs, projekter, praktik samt matchmaking til Business Lunch og projekt- og praktik dage på SDU.

Find din næste medarbejder

Upload dit jobopslag i SDU Jobbank. 

Få hjælp til et samarbejde med SDU

Sidst opdateret: 10.05.2024