Skip to main content

Dit bibliotek i Odense

Betjeningstid: 

Alle hverdage kl. 8.00 - 16.00

Hverdage mellem jul og nytår - d. 27. til 30. dec. (inkl.): kl. 10.00 - 13.00. Husk at der er 24/7-adgang for studerende og ansatte hele julen.

Vejledning/hjælp via telefon: 6550 2100 eller skriv til sdub@bib.sdu.dk

Note om betjeningstider:
Biblioteket har ingen betjening følgende dage: Alle lørdage, søndage og helligdage. På dagen for SDU's Årsfest lukker biblioteket kl. 12 (både betjening og den fysiske 24/7-adgang).

Om dit bibliotek:

På Syddansk Universitetsbiblioteks hovedafdeling i Odense kan du låne bøger og tidsskrifter fra hele Syddansk Universitetsbiblioteks samling.
Vi tilbyder også at skaffe materiale fra andre biblioteker i ind- og udland, hvis vi ikke selv har det ønskede.
Udover vejledning af lånere og fremskaffelse af litteratur arbejdes der med bog- og tidsskriftsvalg, indkøb, systematisering samt katalogisering af bøger og tidsskrifter. Endelig drives der forskning.

Faciliteter
Biblioteket tilbyder 24/7-adgang for studerende og ansatte på SDU, og råder over flere læsesale bl.a. en stor stillelæsesal med individuelle læsepladser, som er placeret med indgang fra Gydehutten, mellem U59 og U62. Læs mere om 24/7-adgang her.
Der er opstillet en række pc'ere med internet-adgang til søgning efter materialer, i databaser, tidsskrifter osv. Der er håndbøger, bibliografier og opslagsværker i biblioteket, og der er opstillet en række  multifunktionsmaskiner til print og kopiering.

Adresse:
Syddansk Universitetsbibliotek
Campusvej 55
5230 Odense M

Tlf.:  6550 2100
E-mail adresse: sdub@bib.sdu.dk

Kurser på dit bibliotek

Se oversigten over kurser på dit bibliotek i Odense

Se kurser

Overvåget læsesal - Forskerlæsesalen

Når du har bestilt materialer, der kun er til brug på læsesal, skal du tilgå dem på Forskerlæsesalen.

Se information om Forskerlæsesalen

Sidst opdateret: 21.11.2022