Skip to main content

Diplomingeniøruddannelserne

Uddannelsen til diplomingeniør tager 3,5 år inkl. praktik. Oveni teorien får du her en masse praktisk erfaring. Over halvdelen af din studietid er du i gang med praktik, valgfrie kurser og afgangsprojekt.

Civilingeniør (bachelor)

Bachelordelen til civilingeniør er de første 3 år. Her ligger fokus på projektarbejde i grupper, holdundervisning og løsning af 'real life' faglige udfordringer - ofte i samarbejde med virksomheder.

Civilingeniør (kandidat)

Kandidatdelen i civilingeniør er en overbygning på 2 år. Denne del tager du ovenpå en bachelor- eller diplomingeniøruddannelse.

Efteruddannelse

Bliv klar til en ingeniøruddannelse gennem vores adgangskursus i Odense eller Sønderborg. Tag en erhvervskandidatuddannelse og bliv ingeniør på 4 år. Du kan også læse en af vores masteruddannelser.

Hvad brænder du for?

På SDU findes der 27 forskellige ingeniøruddannelser, som alle kan føre til noget forskelligt. Frederikke blev iværksætter, Nicolai bygger intelligente droner og Mathias tryller vandmænd om til chips. Fælles for dem alle er passionen for deres fag samt et ønske om at gøre en forskel.

Læs til ingeniør i Sønderborg og Odense

 • Sønderborg

  Læs til ingeniør i Sønderborg

  I filmen kan du se, hvad der venter dig som ingeniørstuderende på SDU's internationale campus i Sønderborg, der ligger lige ud til vandet ved Alssund. Ta' et kig - kan man få en bedre ramme for sit studieliv?

 • Odense

  Læs til ingeniør i Odense

  Kom med en tur med rundt i den flotte bygning, du som ingeniørstuderende i Odense kommer til at tilbringe din studietid i. Der er nye moderne projektrum, laboratorier og undervisningslokaler.

Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

 • Campusvej 55
 • Odense M - DK-5230
 • Telefon: +45 6550 7300

Sidst opdateret: 10.01.2022