Skip to main content
DA / EN

Biblioteket har afdelinger på alle campusser. Du finder den samlede adgang til vores omfattende elektroniske ressourcer og services på www.sdu.dk/bibliotek

Her kan du også finde info om de enkelte campusbibliotekers placering og betjeningstider. Bibliotekerne er åbne 24/7 og du får adgang med dit Ansat-kort.

Du har automatisk adgang til bibliotekets ressourcer
Allerede fra første dag har du adgang til vores elektroniske ressourcer: bøger, tidsskrifter og aviser. Login er dit SDU-login. Hvis du har problemer med dit login så kontakt Licenskontoret på  e-tss@bib.sdu.dk / 6550 2632.

Ønsker du at bestille trykt materiale, så er dit login her dine SDU initialer (før @)  sammen med dit SDU password. Hvis du problemer, så ring på 6550 2611. Vi skaffer det materiale, vi ikke selv har, fra hele verden. Bestil på www.sdu.dk/bibliotek/bestilling.

SDU Bibliotek på itslearning 
Alle studerende og ansatte har adgang til kurset "SDU Bibliotek" på itslearning. Her får du bl.a. hjælp til at finde din litteratur - både basic og avanceret og til referencehåndtering. Et godt sted at starte er: Find din litteratur. Her finder du korte videoer og links til at komme i gang.

Biblioteket har andre tilbud til dig
Ud over alle vores trykte og elektroniske materialer har vi også en masse andre tilbud til ansatte på SDU - læs mere om bl.a. vores:

  • FabLab: hvor du kan benytte vores 3D-printere eller det digitale produktionsværksted, se alle mulighederne på www.sdu.dk/fablab 
  • Kurser: hvor du kan tilmelde dig  kurser i bl.a. EndNote og PURE, men du eller dit institut kan også kontakte os for et skræddersyet kursus, afholdt hos jer eller på biblioteket – se www.sdu.dk/bibkurser

Find din kontaktbibliotekar
Hvert institut på SDU har deres egen kontaktbibliotekar, som du altid er velkomment til at kontakte med spørgsmål. Du kan finde din kontaktbibliotekar på siden med biblioteksservices for undervisere på SDUnet.

Virtuel rundvisning på biblioteket i Odense
Vores studentermedhjælpere Mikkel og Magnus har lavet en virtuel rundvisning på biblioteket, som du kan se her:

Sidst opdateret: 07.02.2024