Skip to main content
DA / EN

Philoteket – et område for ph.d.-studerende

I Philoteket vil der blive afviklet ph.d.-caféer med både fagligt og socialt islæt. Der vil være oplæg om emner, som klæder dig på til at få et bedre ph.d.-forløb.
Philoteket indeholder et åbent område indrettet til afholdelse af oplæg eller arrangementer, 2 samtalebokse og et loungeområde. Desuden er der en Wall of Inspiration, hvor der udstilles posters lavet af ph.d.-studerende samt artikler om livet om ph.d.-studerende. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en poster, som vi må udstille eller relevante artikler om ph.d.-processen.

 

Det er muligt at booke Philoteket til ph.d.-relaterede arrangementer, eller hvis man f.eks. har brug for at øve et oplæg før et forsvar eller en konference. De to samtalebokse kan også bookes til vejledning, interviews, fordybelse eller lignende. Man er selvfølgelig også velkommen til bare at komme forbi og se om der er plads.

Bemærk også, at det formentligt ikke er hensigtsmæssigt at afholde møder med fortrolige punkter i Philoteket, da lokalet ikke er fuld aflukket. 

Kontakt os på:  Philoteket@bib.sdu.dk 

 

Kommende og tidligere Ph.d.-caféer

Læs mere her

Booking

Det er for ph.d.-studerende muligt at booke Philoteket og samtaleboksene til arrangementer og møder.

Kontakt os og book

Sidst opdateret: 20.09.2023