Presserummet

Gydehutten_770x330

Er du journalist og søger du en forsker inden for et bestemt stofområde, er du velkommen til at kontakte Kommunikation.

Du kan ringe på vores pressetelefon: 65 50 27 00.

Har du  behov for hjælp uden for vores normale åbningstid; hverdage mellem kl. 8 og 15.30, er du velkommen til at ringe eller sende en SMS til presseansvarlig Bolette Marie Kjær Jørgensen på mobil: 93 50 72 16.

Vi har også en fælles mailadresse: presse@sdu.dk

Pressefotos

Under pressefotos kan du hente fotos af universitetets rektor, prorektor, direktør samt dekaner.

Ekspertlister

Under ekspertlister kan du finde universitetets eksperter inden for forskellige aktuelle områder.

Logo og designguide

SDU’s nye designguide er tilgængelig for medarbejdere på sdunet.dk. En komprimeret udgave bliver snart tilgængelig for eksterne her på sdu.dk. Spørgsmål vedrørende SDU’s designguide besvares af Kommunikation. Skriv til mlarris@sdu.dk eller chri@sdu.dk.

Download SDU's logo

Nyheder

Følg også med i Nyhederne her på SDU's hjemmeside eller hent Ny Viden, som er universitetets officielle blad, der bringer de nyeste forskningsresultater i øjenhøjde med almindelige læsere.

SDU's fem fakulteter har alle en pressemedarbejder, som du også kan kontakte: