Presserummet

Gydehutten_770x330

Er du journalist og søger du en forsker inden for et bestemt stofområde, eller har andre spørgsmål til SDU er du velkommen til at kontakte Kommunikation.

Du kan ringe til pressetelefonen på 65 50 27 00 (bemærk at dit nummer ikke vises i displayet, så ring igen eller læg en besked på telefonsvareren, hvis ikke vi når at svare) - alternativt kan du ringe eller sende en SMS til presseansvarlig Bolette Marie Kjær Jørgensen på mobil: 93 50 72 16.

Har du har behov for hjælp uden for vores normale åbningstid; hverdage mellem kl. 8 og 15.30, eller i weekenden, er du ligeledes velkommen til at ringe eller sende en SMS til presseansvarlig Bolette Marie Kjær Jørgensen på mobil: 93 50 72 16

Du kan også skrive til presse@sdu.dk

Logo og designguide

Spørgsmål vedrørende SDU’s designguide besvares af Kommunikation. Skriv til mlarris@sdu.dk eller chri@sdu.dk.

Download SDU's logo

Nyheder

Du kan fordybe dig i de seneste forskningsnyheder på vores online site; Ny Viden

På sitet kan du også finde den digitale udgave af universitetets officielle blad; Ny Viden, eller bestille det til at komme med posten.

Øvrige nyheder fra universitet kan læses her

SDU's fem fakulteter har alle en pressemedarbejder, som du også kan kontakte: