Skip to main content

SDU RIO

Understøtter universitetets arbejde med at skabe værdi for og med samfundet

Læs SDU RIOs Årsrapport 2021
  • SDU RIOs Vision

    Vi understøtter, at SDU skaber værdi for og med samfundet ved at arbejde med FN’s verdensmål. Vi forstår os selv som den muskel, der giver trækkraft, og leverer sammenhæng, kompetent rådgivning og bæredygtige løsninger. Vi forpligter os til målgruppeforståelse, samarbejde og handlekraft.

SDU Research & Innovation Organisation (RIO) arbejder for at opfylde SDU’s målsætning om at skabe værdi for og med samfundet.

Vi vejleder blandt andet forskere om mulighederne for forskellige samarbejder med virksomheder og institutioner. Vi rådgiver om kommercielle og juridiske spørgsmål samt om muligheder for forskningsfinansiering.

Vi driver universitetets inkubatormiljø SDU Entrepreneurship Labs, og vi vejleder både studerende og forskere, som bliver iværksættere og får deres egen virksomhed.

Derudover hjælper vi på flere måder SDU’s studerende med at finde den rette karrierevej og komme i job efter endt uddannelse.

Some configuration is missing on the view [NewsComponent] Please, make sure the rendering is configured properly.
  • 'Link' rendering parameter should not be empty. Select 'More' -> 'Edit component properties' and make sure this property is set to relevant value.

SDU RIO Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 21.02.2023