Skip to main content
DA / EN

København

Bibliotek på Campus København

SDUB København er den mindste af vores afdelinger. Afdelingen har til opgave at servicere forskerne ved Statens Institut for Folkesundhed og er derfor ikke åben for offentligheden.
Afdelingen yder støtte til forskerne i form af kurser i sundhedsvidenskabelig informationssøgning og brug af referencesoftware (EndNote) samt bistår med udarbejdelse af søgeprofiler til forskningsansøgninger. Afdelingen er bemandet tre dage om ugen.

Læsesalstilbud til SDU-studerende i hjertet af København
I samarbejde med Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv tilbyder Syddansk Universitetsbibliotek SDU’s studerende adgang til eksklusive studiepladser på Arbejdermuseet, få hundrede meter fra både Nørreport Station og SDU’s Campus København.

Som SDU-studerende bosat i Københavnsområdet skal du blot medbringe og forevise dit SDU-studiekort, for at få adgang til studiepladserne på læsesalen, som er åben i museets åbningstid.

SDU udbyder p.t. ikke uddannelser i København, men eftersom SDU tiltrækker studerende fra alle regioner, hvoraf godt 2.700 fuldtidsstuderende er bosat i Københavnsområdet, så er baggrunden for samarbejdet med Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv klart: Syddansk Universitetsbibliotek oplever, at SDU’s studerende i stigende grad efterspørger muligheden for fleksible studieforhold, også udenfor de klassiske undervisningssituationer på Campus.
Med dette læsesalstilbud har SDU-studerende bosat i Københavnsområdet en supplerende mulighed for, at benytte inspirerende studiepladser i historiske omgivelser og ”grave sig ned” i læseferier, eksamensperioder m.m.

Læs mere om studiepladserne, inklusive om åbningstider, kaffeordning m.v. på Arbejdermuseet.dk.

Sidst opdateret: 16.01.2024