Skip to main content

Karrieremuligheder

Din jobprofil vil selvfølgelig være afhængig af, hvilke sproglige og ikke-sproglige fag, du har valgt. Generelt er behovet for velkvalificerede erhvervssproglige medarbejdere i virksomheder med udenlandske kontakter stigende i takt med den øgede internationalisering.


Samtidig bliver kommunikationen stadig vigtigere for virksomhedernes konkurrenceevne, og det betyder, at mulighederne for beskæftigelse er mange og varierede.


Med en bachelorgrad i engelsk og kommunikation kan du søge jobs med titel som fx:  • sproglig medarbejder

  • kommunikationsmedarbejder

  • informationsmedarbejder


Uddannelsen sigter først og fremmest mod ansættelse i erhvervslivet.


En bachelor med International Virksomhedskommunikation med engelsk og kommunikation kan løse en bred vifte af fremmedsproglige kommunikationsopgaver, og typiske arbejdsområder vil være inden for:  • informationsvirksomhed

  • internationale organisationer, herunder EU

  • international handel, marketing, service og turisme


Du kan også læse videre

Med en 2-årig overbygning kan du komme op på kandidatniveau og opnå den sproglige ekspertise, der fx giver adgang til stillinger som translatør og tolk samt undervisnings- og forskningsstillinger. Du finder mange mulige kandidatuddannelser på Syddansk Universitet.


Hvis du vil se mere om, hvilke muligheder for kombinationer du får med denne uddannelse, kan du gå ind på DIVA og sætte International virksomhedskommunikation, Engelsk og kommunikation som bacheloruddannelse. Så kommer de forskellige muligheder frem.