Skip to main content

Hvad er Studerende for en dag?

Studerende for en dag på de Humanistiske uddannelser er for dig, der allerede er gymnasieelev eller har en gymnasial uddannelse. Måske er du nysgerrig i forhold til, hvad det vil sige at studere på et universitet, eller måske har du brug for afklaring af dit studievalg.
Humaniora er mange ting. Det er blandt andet sprog, pædagogik, kultur, historie, design samt information & kommunikation, men mest af alt er det læren om den verden mennesket har skabt. Mulighederne er mange, og har vi en lang række uddannelser, du kan besøge (se nedenfor).
Som Studerende for en dag kan du opleve hverdagen som studerende på den uddannelse, du gerne vil vide mere om og studielivet på SDU. Du har mulighed for at udforske dit drømmestudie, at være med til en forelæsning, få en fornemmelse af det faglige niveau og bare mærke stemningen, inden du træffer den endelige beslutning.
 

Hvordan bliver du Studerende for en dag?

Hvis du er interesseret i at blive Studerende for en dag, tilmelder du dig til højre på siden. Her vælger du den uddannelse du gerne vil besøge, når vi har modtaget din henvendelse, bliver du kontaktet af en studerende og I finder og planlægger en dag, hvor du kan besøge SDU. 

For at dit besøg bliver så godt som muligt, er det bedst at besøge SDU, når der er studieliv, undervisning og masser af aktivitet.
Kom og besøg os enten:
Forår: Fra midten af februar til og med maj. 
Efterår: Fra midten af september til og med december. 


Hvis du har spørgsmål til studerende for en dag, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Caroline Zoffmann Jessen
Vi glæder os til at få besøg og vise dig SDU.

Tilmeld dig studerende for en dag

Vidste du at:

  • du kan komme i praktik som en del af dit studie.
  • du har mulighed for at deltage i faglige fælleskaber på studiet, da vores undervisere gør meget for at skabe et godt studiemiljø sammen med de studerende på uddannelsen.

Sidst opdateret: 24.01.2024