Skip to main content

Hvad er Studerende for en dag?

Studerende for en dag på de Humanistiske uddannelser er for dig, der allerede er gymnasieelev eller har en gymnasial uddannelse. Måske er du nysgerrig i forhold til, hvad det vil sige at studere på universitet, måske har du brug for afklaring af dit studievalg.

Humaniora har et bredt spektrum af  uddannelser, som har det til fælles, at de tager udgangspunkt i mennesket og dets forhold til omverdenen. De humanistiske uddannelser er for dig, der har en interesse i sprog, kultur, historie, medier, virksomheds- eller webkommunikation. Mulighederne er mange, og på Humaniora har vi en lang række uddannelser, du kan besøge.

Som Studerende for en dag kan du opleve hverdagen som studerende på den uddannelse, du gerne vil vide mere om og studielivet på SDU. Du har mulighed for at udforske dit drømmestudie, at være med til en forelæsning, få en fornemmelse af det faglige niveau og bare mærke stemningen, inden du træffer den endelige beslutning.

Hvordan bliver du Studerende for en dag?

Hvis du er interesseret i at blive Studerende for en dag, skal du tilmelde dig ved at klikke på "studerende for en dag" på siden. For at vi kan matche dig med den helt rigtige studerende, skal du skrive, hvilken uddannelse du gerne vil besøge og give os dine kontaktoplysninger.

Når vi har fået en tilmelding fra dig, så finder vi en studerende, der går på den uddannelse, du vil besøge. Den studerende kontakter dig, og sammen finder I en dag, der passer ind i din kalender og med den studerendes undervisning. 

For at dit besøg bliver så godt som muligt, er det bedst at besøge SDU, når der er studieliv, undervisning og masser af aktivitet.

Kom og besøg os enten:
Forår:
Fra midten af februar, marts, april eller maj.
Efterår: Fra midten af september, oktober eller november.

Hvis du har spørgsmål til studerende for en dag, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Caroline Zoffmann Jessen.

Vi glæder os til at få besøg og vise dig SDU.

 

Tilmeld dig studerende for en dag

Vidste du at:

  • du kan komme i praktik som en del af dit studie.
  • du har mulighed for at deltage i faglige fælleskaber på studiet, da vores undervisere gør meget for at skabe et godt studiemiljø sammen med de studerende på uddannelsen.

Sidst opdateret: 17.05.2023