Skip to main content
DA / EN

Sådan arbejder SDU med uddannelseskvalitet

Fastholdelse af samme høje standard gør sig gældende ved indretningen af vores kvalitetssystem, når vi udvikler vores kvalitetssystem, og når vi opretter eller ændrer i uddannelser.

SDU’s kvalitetssystem 

Vi har opbygget et kvalitetssystem, som sætter en fælles ramme for, at alle uddannelser har samme høje kvalitet, men med plads til de forskellige forhold, der er på de enkelte fakulteter og i fællesadministrationen. Læs mere om SDU’s kvalitetssystem

Udvikling af kvalitetssystemet

Kvalitetssystemet skal kunne rumme, at de eksterne krav til kvalitetssikring og vores interne erfaringer med arbejdet med uddannelseskvalitet udvikler sig. Derfor arbejder vi løbende med at udvikle vores arbejde med uddannelseskvalitet. Læs hvordan vi gør det.

Oprettelse af og ændringer i uddannelser

SDU har et kontinuerligt og strategisk fokus på, at vores uddannelser er relevante ift. samfundets behov og lever op til internationale kvalitetsstandarder. Derfor opretter vi løbende nye uddannelser og tilpasser de eksisterende. Læs hvilke principper der gør sig gældende, når vi opretter og ændrer uddannelser.

Pixi om kvalitetssystemet

Har du brug for en hurtig oversigt over SDU's kvalitetsarbejde, er der udarbejdet en pixi, der giver en kort introduktion til det.

Klik her

Folder om aftagerpaneler

Aftagerpanelers input er med til at udvikle SDU's uddannelser. Her kan du få gode ideer til arbejdet med aftagerpaneler.

Klik her

E-læringsforløb om uddannelseskvalitet

E-læringsforløb om uddannelseskvalitet Med SDU’s e-læringsforløb om uddannelseskvalitet får du indsigt i og redskaber til arbejdet med uddannelseskvalitet. Log først på Itslearning og tryk herefter nedenfor

Klik her

Uddannelsesstrategi Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 23.02.2022