Skip to main content
#Søg ind her!

Kontakt vejledningen

Vi hjælper dig med spørgsmål om din optagelse på en bacheloruddannelse på SDU. Er du i tvivl om, hvad du vil læse? Skal du have styr på, hvordan du søger ind på en diplomingeniør eller bacheloruddannelse? Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene?

Kontakt vores vejledere

Skriv til sdub@bib.sdu.dk optag@sdu.dk

Ring til 65501051

6550 1051
Telefonerne er åbne: mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-14.00


Kig forbi

Campusvej 55, 5230 Odense M i Studenterservice.
Vi er til stede mandag-fredag fra kl. 10-14.

Du kan også møde os på vores campus i Sønderborg, Esbjerg, Kolding og Slagelse. Se åbningstider ved de enkelte campusser.


Mere hjælp til dig 

Kontakt uddannelsernes faglige studievejledere om indholdet

Har du brug for vejledning om uddannelsens indhold eller opbygning, om hverdagen på studiet, bøger og andet studierelevant, så skal du kontakte uddannelsens studievejledere, for det kan de hjælpe dig med.

eVejledning

Har vi lukket, så brug eVejledningen. Har du generelle spørgsmål om kvote 1, som ikke er afhængig af om du har søgt SDU, så kan du chatte eller snakke med eVejledningen alle hverdage frem til kvote 1-fristen og få vejledning til kvote 1.

Studievalg Danmark

Føler du dig helt på bar bund med hvilken uddannelse, du skal vælge, kan du med fordel starte hos Studievalg Danmark.

Du kan søge om Specialpædagogisk støtte (SPS), hvis du er ordblind eller er fysisk eller psykisk udfordret og har brug for hjælp til at gennemføre dit studie på lige vis med andre studerende.

Læs mere om Specialpædagogisk støtte (SPS) her.

Sidst opdateret: 24.09.2021