Skip to main content
DA / EN

Find balancen mellem mellem miljø, forretning og samfund

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af  bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher.

En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU Business School gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

På linjen HA - Energi management kombinerer du erhvervsøkonomi med en specifik viden om energi. Du lærer om energiforandringerne, og hvordan du håndterer dem i et økonomisk perspektiv. Samtidig tilegner du dig kompetencer til at lede og markedsføre virksomheder i energiindustrien, hvilket bl.a. sker gennem arbejde med emner som: Energimarkeder, Evaluering af energiprojekter, Analysemetoder i energimanagement, Risikomanagement i energiindustrien og Energi management.

Esbjerg er Danmarks "Energi Metropol", hvorfor SDU Esbjerg er det naturlige sted at placere uddannelsen HA - Energi management. Under hele uddannelsesforløbet vil der være samarbejde med byens energivirksomheder, som du bl.a. vil møde i undervisningen og samarbejde med omkring projektopgaver.

Derfor skal du læse HA - Energi management

  • Du får unik mulighed for at samarbejde med virksomheder og organisationer i Esbjerg, som beskæftiger sig med netop energi management. Dette kan også ske ved at søge et af de mange studierelevante studiejobs i lokalområdet.
  •  Du opnår gode karrieremuligheder, da beskæftigelsen inden for energisektoren i Esbjerg Kommune er den største i landet, og det er også her offshore-energi-klyngen er beliggende.
  • Der er mulighed for at tage et semester i udlandet på linjens tredje år.
  • Du får en tæt kontakt til dine undervisere. Der er på SDU Esbjerg en ”åben dør” politik, og du er derfor altid velkommen til at tale med dine undervisere om stort og småt. Der er således også mulighed for at komme tæt på forskningen.
  • Du får et socialt tæt sammenknyttet studiemiljø på tværs af uddannelser og årgange med mange sociale arrangementer.
  • Du får et fysisk studiemiljø i spritnye rammer med nybygget campus fra 2020 med gennemtænkte og moderne studiemiljøelementer.