Skip to main content

Online studerende for en dag på Samfundsvidenskab

Hvad er "Online studerende for en dag"?

OBS!
Pga. COVID-19 tilbyder vi pt. et online alternativ til vores normale ”studerende for en dag”-koncept, hvor du har mulighed for at besøge vores fysiske rammer.

"Online studerende for en dag" på Samfundsvidenskab er for dig, der er elev på en gymnasial uddannelse, har brug for en afklaring i forbindelse med studievalg, tidligere har taget en adgangsgivende eksamen, eller har en interesse i samfundet og dets erhvervsmæssige, sociologiske, økonomiske, politiske, statslige eller kulturelle forhold.

 

Hvordan bliver du "Online studerende for en dag"?

Det oprindelige koncept ”Studerende for en dag” (rundvisning på studiet) vender tilbage, men i mellemtiden tilbyder vi som alternativ, at du kan få direkte kontakt til en af vores studerende fra den uddannelse, som du er interesseret i.

Her vil du kunne få svar på spørgsmål omkring studiets sammensætning, optagelse, studiemiljø og meget mere.

Udfyld tilmeldingsformularen og så vender vi tilbage snarest muligt.

For at vi kan matche dig med en studerende fra det ønskede studie, skal du i formularen angive dine ønsker til studie og universitetsby samt dine kontaktinfo. Når vi har fået din henvendelse, finder vi en studerende, der passer til dine ønsker og derefter kontakter den studerende dig.

Er du i stedet interesseret i en rundvisning på et senere tidspunkt, kan du også blive skrevet op til det. Alt hvad du skal gøre, er at skrive ”jeg ønsker en rundvisning senere” i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Ved en rundvisning kan du som "Studerende for en dag" opleve hverdagen på en af vores samfundsvidenskabelige uddannelser. Du vil blive matchet med en nuværende studerende, og har mulighed for at udforske dit drømmestudie, være med til en forelæsning, få en fornemmelse af det faglige niveau og bare mærke stemningen på en af vores 5 campuslokationer, inden du træffer din endelige beslutning.

Rundvisningerne foregår i perioden:

  • Forår: Fra midten af februar til og med juni.
  • Efterår: Fra midten af september til og med november.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på brobygning-samf@sam.sdu.dk.

Vi glæder os til at hilse på dig.

En "studerende for en dag" fortæller

Hvorfor ville du gerne være ”Studerende for en dag”? Hvad var bedste ved at være ”Studerende for en dag”?

Læs mere