Skip to main content
SDUx

SDUx kurser

Find erhvervsrettede og praksisnære kurser med den nyeste viden om AI og digitalisering fra universitetets forskningsmiljøer.

 

Grundlæggende kursus i AI og digitalisering

Det grundlæggende kursus i AI og digitalisering giver en grundlæggende forståelse for AI og teknologiens potentialer i forretningsudvikling. På kurset får du  praksisnær viden fra flere forskere og lærer at bruge AI og digitalisering til at optimere processer, skalere drift og identificere nye forretningsområder.

Grundkurset kan med fordel tages inden kurserne til beslutningstagere på strategisk niveau og kurserne til beslutningstagere på teknisk/operationelt niveau, men kan også tages alene.

Kursuspakken til beslutningstagere på det strategiske niveau, herunder topledere, ejerledere og medlemmer af bestyrelser og advisory boards med strategisk ansvar og behov for indblik i fremtidens teknologier.

Kursuspakken er sammensat af to individuelle kurser, som kan tages enkeltvis, men de supplerer også hinanden godt som pakkeløsning

Kursuspakken for beslutningstagere på det tekniske/operationelle niveau og fx konsulenter med ansvar for virksomhedens digitale værktøjer og teknologier, som ønsker at forbedre kvaliteten af beslutninger på digitaliseringsområdet i en driftsorganisation.

Kursuspakken er sammensat af tre individuelle kurser, som kan tages enkeltvis, men de supplerer også hinanden godt som pakkeløsning