Skip to main content

Uddannelse, fag og aktiviteter

På bacheloruddannelsen HA - Entreprenørskab og Innovation arbejder du som studerende med din egen forretningsidé igennem en direkte kobling mellem teori og praksis. Der er et bredt fokus på blandt andet marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som du kan bruge i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher. Som en del af uddannelsen arbejder du aktivt med din virksomhed i Startup GYM.

Som studerende på SDU Kolding har du desuden mulighed for at specialisere dig indenfor entreprenørskab igennem et projektorienteret forløb/praktik eller valgfag som f.eks. Participatory Entrepreneurship. Her har du mulighed for at tage i praktik i din egen virksomhed, lære at arbejde entreprenant eller få hjælp til at starte og opbygge din egen virksomhed.  

Ved siden af uddannelsen og fag tilbyder vi også løbende aktiviteter med fokus på entreprenørskab. Aktiviteterne er målrettet både kommende og nuværende studerende, og de spænder fra gymnasieworkshops til talentakademier og makerspaces. Du har også mulighed for at komme på udveksling og herigennem arbejde med entreprenørskab. 

Business Kolding og Startup GYM i Pakhuset kan du holde dig opdateret på aktuelle arrangementer. 


SDU Kolding

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - 6000
  • Telefon: +45 6550 1000

Sidst opdateret: 13.03.2023