Skip to main content

Start din egen virksomhed, få kobling mellem teori og praksis under studiet og lær mere om innovation og salg 

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af erhvervsøkonomi bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher. En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner. 

Linjen ”Entreprenørskab og innovation” har særligt fokus på din mulighed for at starte din egen virksomhed. Som noget unikt for linjen skal du fra 2. semester arbejde med opstarten af din egen virksomhed.  Alternativt skal du finde en værtsvirksomhed, som du er tilknyttet resten af uddannelsen.

Uanset om du vælger at starte egen virksomhed eller blive tilknyttet en eksisterende virksomhed, gælder det, at du bruger uddannelsens linjefag til at arbejde med helt konkrete problemstillinger.

På den måde får du mulighed for at stikke fingrene helt ned i den erhvervsøkonomiske virkelighed og afprøve teorierne i praksis allerede under studiet. Derved har du som færdiguddannet bachelor både praktisk erfaring på dit cv og et aktivt professionelt netværk. 

Linjefagene på Entreprenørskab og innovation har fokus på den innovative del af forretningsudviklingen, og du vil lære om forretningsidéer, hvordan virksomheder udvikler nye produkter eller ydelser og hvordan du sikrer vækst gennem salg. Alt sammen lærer du enten ved at arbejde med din egen virksomhed eller i dit samarbejde med din værtsvirksomhed, så det hele bliver prøvet af i praksis, allerede mens du læser. 

Derfor skal du læse HA - Entreprenørskab og innovation

  • Du uddanner dig bredt inden for erhvervsøkonomi.
  • Du har mulighed for at arbejde med opstart af din egen virksomhed eller alternativt at blive tilknyttet en værtsvirksomhed. Det giver dig indsigt i branchen og gode karrieremuligheder. 
  • Du opnår særlig kompetence til at fungere i vækst- og udviklingsorienterede virksomheder.
  • Du kan igangsætte og gennemføre forretningsmæssige fornyelses- og forandringsprocesser.
  • Der vil være fokus på udvikling af dine personlige-, karriere – og netværkskompetencer allerede under dit studie, så du er klar til arbejdsmarkedet.
  • Du vil have din gang på et nyt og innovativt campus i midten af Kolding med fede studiefaciliteter, en tæt kontakt mellem studerende og undervisere samt et tæt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv.