Skip to main content
DA / EN

Arbejd med din egen forretningside, få kobling mellem teori og praksis og lær mere om innovation og salg

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af erhvervsøkonomi bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher.

En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU Business School gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner. 

Linjefagene lærer dig om den innovative del af virksomheden. Her er både fokus på virksomhedens forretningsudvikling, på produktudvikling, innovationsledelse og vækststrategier. Fra 2. semester skal du arbejde med din egen forretningsidé og opstart af din egen virksomhed én dag om ugen som en del af studiet. Det foregår ved, at du indgår i iværksættermiljøet Startup Gym på SDU Kolding. Du kan også vælge at finde en værtsvirksomhed, du er tilknyttet én dag om ugen som en del af studiet. Du skal på den måde arbejde løbende med den teori, du lærer på studiet, i en konkret virksomhed.

Uanset om du vælger at starte egen virksomhed eller blive tilknyttet en eksisterende virksomhed, gælder det, at du bruger uddannelsens linjefag til at arbejde med helt konkrete problemstillinger.

På den måde får du mulighed for at stikke fingrene helt ned i den erhvervsøkonomiske virkelighed og afprøve teorierne i praksis allerede under studiet. Derved har du som færdiguddannet bachelor både praktisk erfaring på dit cv og et aktivt professionelt netværk. 

Derfor skal du læse HA - Entreprenørskab og innovation

  • Du uddanner dig bredt inden for erhvervsøkonomi.
  • Du har mulighed for at arbejde med opstart af din egen virksomhed eller alternativt at blive tilknyttet en værtsvirksomhed. Det giver dig indsigt i branchen og gode karrieremuligheder. 
  • Du opnår særlig kompetence til at fungere i vækst- og udviklingsorienterede virksomheder.
  • Du kan igangsætte og gennemføre forretningsmæssige fornyelses- og forandringsprocesser.
  • Der vil være et stort fokus på udvikling af dine personlige-, karriere-, netværks – og bæredygtighedskompetencer, så du står stærkt, når du skal ud i verden og gøre en positiv forskel for andre.
  • Du vil have din gang på et nyt og innovativt campus i midten af Kolding med fede studiefaciliteter, en tæt kontakt mellem studerende og undervisere samt et tæt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv.