Skip to main content

Entreprenørskabsdiplom

Du modtager diplomet på baggrund af en motiveret ansøgning, hvor du henviser til en portfolio, der dokumenterer de aktiviteter, som du har deltaget i igennem hele din studietid, projekter du har bidraget til, og andet der kan demonstrere dit opnåede entrepreneurielle mindset.

For at opnå et sådant diplom skal du, når du løbende deltager i aktiviteter, og når du nærmer dig endt uddannelse, gøre følgende:

1.     Skrive en motiveret ansøgning, hvor du beskriver den læring, som er opnået i studietiden. Du skal beskrive læringen i forhold til de opstillede entreprenørielle læringsmål.

2.     Forud for ansøgningen tilbydes du sparring om dine udviklede kompetencer og dokumentation af disse ved forretningsudvikler og/eller karriere- og employabilitetskonsulent.

3.     Du skal sende ansøgningen evt. vedlagt dokumentation til Viceinstitutleder for Uddannelse Jesper Piihl, jpi@sam.sdu.dk. Der i samråd med en forretningsudvikler fra SDU-RIO behandler din ansøgning og udsteder et diplom sammen med dit eksamensbevis.

                     


Sidst opdateret: 23.06.2022