Skip to main content

Maritim Teknologi

Maritim Teknologis kerneområde er at udvikle metoder og modeller, der kan anvendes på maritime konstruktioner samt indenfor offshore vindområdet.

Vores fokus er på bæredygtig drift af skibe samt skibskonstruktion med særligt fokus på energieffektivitet, vibration og udmattelse. Forskningen tager sit udspring i ingeniørvidenskaben, men vi tilstræber også tværfaglig forskning.

Information om vores aktiviteter findes på de engelske sider via ikonet øverst på siden.

Samarbejde:

Maritim Teknologi samarbejder med den maritime industri igennem forskningsprojekter og rådgivning. Vi sørger for udveksling af forskningsresultater imellem universitetet, industrien og ikke-forskningsbaserede tekniske uddannelser.

Vi lægger vægt på at formidle vores viden, ekspertise og kompetencer til det omgivende samfund og myndigheder igennem vores deltagelse i rådgivende paneler, netværk og udvalg.

 

BlueSDU - et tværfakultært forskningsnetværk:

Blue SDU er et interdisciplinært forskningsnetværk som forener forskere indenfor hav- og de maritim og områder på  SDU.  Netværket blev etableret i 2014, og består af forskere fra 9 forskellige institutter på SDU på tværs af 5 fakulteter.  
Læs mere om det tværfakultære forskningsnetværk Blue SDU

Projekter der relaterer til dette område

Exoprodigi

Kontakt

Marie Lützen

Visitkort

Ansvarlig for siden: Institut for Teknologi og Innovation

Sidst opdateret: 27.10.2020