Skip to main content
DA / EN

Forskningsområder

Strukturdynamik
Forskningen i strukturdynamik  omfatter matematisk modellering, condition monitorering, structural health monitoring og modalanalyse af bærende konstruktioner bl.a. vindmøller og offshore-konstruktioner. Se den engelske version af siden for nærmere beskrivelse af forskningsområdet ved at klikke på English i øverste højre hjørne.

Fatigue and fracture 
Se den engelske version af siden for nærmere beskrivelse af forskningsområdet ved at klikke på English i øverste højre hjørne.

Multiphysics Simulation and Optimisation 
Se den engelske version af siden for nærmere beskrivelse af forskningsområdet ved at klikke på English i øverste højre hjørne.

Fluid Mekanik 

Forskningen i fluidmekanik bygger på teoretisk, eksperimentel og numerisk analyse af flow systemer med fokus på innovative teknologier til miljøforbedringer.

Materialeteknologi
Forskningen i materialeteknologi fokuserer på design og simulering af smarte materialer samt nye produktionsmetoder for kompositmaterialer.    

Maritim Teknologi
Forskningen i maritim teknologi fokuserer på bæredygtig drift af skibe og skibskonstruktioner med særligt fokus på energieffektivitet, vibration og udmattelse.


SDU Mechanical Engineering Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7450

Sidst opdateret: 16.12.2022