Skip to main content

Unik kobling mellem teori og praksis

"Jeg valgte at læse Erhvervsøkonomi, HA - Entreprenørskab og innovation, da det er en unik uddannelse, hvor du er tilknyttet en værtsvirksomhed allerede fra dit 2. semester. På den måde får du som studerende sat teori i praksis. Det med, at du i forskellige fag skal finde en problemstilling i din virksomhed og derefter sætte noget teori henover, giver en bedre forståelse af det faglige indhold. Derudover synes jeg, det er dejligt at få en afveksling fra studiet, ved en ugentlig dag at være i virksomhed. 

Man kan mærke, at der i Kolding  gøres meget for de studerende.  Langt de fleste uddannelsessteder er nu samlet i Campusområdet ved Designcity og havnen. Dét, at det hele er samlet, gør, at man lærer mange studerende at kende, og det er også let at arrangere ting på tværs. F.eks. har vi Business Brunch, hvor virksomheder kommer på besøg, og der arrangeres hvert år Studierock for alle uddannelsesstederne, som er en koncert, der afholdes hver sommer udenfor SDU Kolding."

Line, studerende Erhvervsøkonomi, HA - Entreprenørskab og Innovation


Netværk med virksomheder

"Jeg har valgt linjen HA - Entreprenørskab og innovation, fordi jeg godt kan lide kombinationen med det teoretiske og praktiske. Jeg synes, det er fedt at få lov til at prøve tingene af,  allerede mens jeg læser og opbygge erhvervserfaring, der gør, at jeg er bedre stillet efter uddannelsen. Det at komme ud og være i en virksomhed giver mig en god mulighed for at udvide mit netværk - det er jeg sikker på bliver en gevinst for mig.

Jeg synes, at det er rigtig fedt, at man på dette studie selv kan være med til at forme ens uddannelse. Du kan vælge mellem spændende valgfag på dit 5. semester - både i Kolding, men også på andre campusser i andre byer. Du kan også tage på udlandsophold og lære en helt ny kultur at kende. Underviserne er søde og hjælpsomme, og man må altid gerne stille spørgsmål."

Laura,  studerende Erhvervsøkonomi, HA - Entreprenørskab og Innovation


Springbræt til karriere som selvstændig 

"Jeg har valgt HA - Entreprenørskab og innovation, fordi værtsvirksomhedsforløbet, som er specielt ved denne linje, er en enestående mulighed for at afprøve teorien, der undervises i på universitetet, i praksis ude i min værtsvirksomhed, hvor jeg arbejder med praktiske udfordringer og problemstillinger. Det at være tilknyttet en virksomhed på denne måde bidrager ligeledes med mange nye relationer til mit professionelle netværk.

Jeg har været glad for at læse HA - Entreprenørskab og innovation, da jeg i undervisningen og i mine eksamensopgaver altid har en virksomhed, jeg kan relatere til og tage udgangspunkt i. Fagene er spændende og forbereder mig til en fremtidig karriere som selvstændig eller erhvervsleder. Jeg kan kun anbefale at læse HA, Entreprenørskab og innovation i Kolding."

 Dan,  studerende Erhvervsøkonomi, HA - Entreprenørskab og innovation