Skip to main content

Samarbejde

SDU Slagelse har et tæt og nært samarbejde med det omkringliggende samfund, når det drejer sig om uddannelse og forskning.

Det er vigtigt for os at være tæt på aftagerne, både når det gælder erhvervsliv, kommune og region. SDU Slagelse har således et tæt samarbejde med en lang række større og mindre virksomheder, erhvervsorganisationer samt kommunerne i Region Sjælland.

Vi har også et tæt samarbejde med de øvrige gymnasiale og videregående uddannelsesinstitutioner i hele regionen, hvor vi blandt andet samarbejder om brobygningsaktiviteter og events.

Tilbud om samarbejde

SDU RIO sikrer virksomheder gode forudsætninger for at tilegne sig nye kompetencer og ny viden.  Hos SDU RIO kan virksomheder blandt andet få hjælp til at udvikle studiecases, finde en praktikant samt sparring, workshops og foredrag. Kontakt SDU Slagelse RIO.

Forskningsgrupperne på SDU Slagelse samarbejder også gerne med virksomheder. Forskningskompetencerne dækker et bredt område inden for erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Kontakt og yderligere information.  

 

Sidst opdateret: 25.08.2017