Skip to main content

Campus Odense

Kort med navne over Campus Odense

Intet andet sted i Europa bliver et internationalt universitet bygget direkte sammen med et nationalt sygehus i topklasse, som det sker i Campus Odense, når Nyt OUH står klar. Her bygges det nye hospital sammen med Nyt SUND og skaber en unik og oplagt mulighed for at få forskning i medicin og sundhed til at spille sammen med den daglige praksis på et moderne hospital.

Campus Odense vil få op mod 60.000 daglige brugere, der enten bor, arbejder eller har et andet ærinde i Odense nye bydel, hvor der er 1,3 km fra den nordlige indgang ved SDU til den sydlige udgang ved Nyt OUH.

Campus Odense dækker over et samlet areal på 330 ha. og fra 2020 forbinder Odenses nye letbane Campus Odense med både motorvej og nationale toglinjer, ligesom der er gode cykelforbindelser fra Campus Odense til resten af Odense.

Parterne bag Campus Odense er Syddansk Universitet, Nyt Odense Universitetshospital, University College Lillebælt, Freja Ejendomme, Syddanske Forskerparker, Odense Kommune og Region Syddanmark.

Læs mere på Campus Odenses hjemmeside.

Sidst opdateret: 09.04.2018