Skip to main content
DA / EN

 

Nyt OUH/SDU

 

Nyt OUH/SDU er en unik sammenbygning af et universitet og et universitetshospital, som ikke kendes andre steder i Norden.

Nyt OUH/SDU er central i Campus Odense. Det er to særdeles store og markante arbejdspladser, der bygges sammen. Det vil stadig være to selvstændige organisationer, men de i forvejen mange samarbejdsflader vil øges og udbygges gennem den tætte geografi. Mod nord på Campus Odense ligger Cortex Park med kollegier, boliger, indkøbsmuligheder, iværksættermiljø og erhvervsliv. Mod vest ligger Forskerparken, og lidt længere mod vest UCL, der også har faciliteter i Nyt OUH/SDU og i Vidensbyen. Sammenhængen mellem forskning, studerende, testmiljøer og klinik er særdeles interessant for translationel forskning, hvor ny viden hurtigt kommer patienter og borgere til gode, men også for iværksættere og virksomheder, som vil skabe ny sundheds- og velfærdsinnovation.

 

SDUs del af projektet er Nyt SUND-bygningen, der kobler Nyt OUH med den eksisterende SDU-bygning. Byggeriet skal stå færdig i sensommeren 2022. Hele SDU og Nyt OUH vil tilsammen være ca. 500.000 m2. under ét tag. Nyt SUND-bygningen er 50.000 m2.

Læs mere om nyt ouh her

 

Vidensaksen Nyt OUH/SDU

 

 

Sidst opdateret: 05.11.2023