Skip to main content

Samarbejde

Drone svæver i luften

”Vi skaber værdi for og med samfundet”. Sådan lyder én af SDU’s tre strategisætninger, og dette fordrer i høj grad et tæt samarbejde med lokalsamfundet.

Robotklynge

På SDU i Odense synliggøres dette særligt i samarbejdet om den fynske robotklynge, som er med til at sikre, at Danmark ligger helt i top internationalt, når det kommer til forskning og udvikling inden for robotteknologi.

Dronecenter

Også inden for droneteknologi samarbejder SDU Odense med lokalsamfundet. Dette samarbejde danner blandt andet rammen for SDU’s dronecenter, som med sin placering i H.C. Andersen Airport er med til at gøre Odense til et knudepunkt for forskning, udvikling, test og produktion af droner.

SDU RIO

SDU RIO (SDU Research & Innovation Organisation) understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervslivet og den offentlige sektor og kan hjælpe dig, hvis du er interesseret i et samarbejde med SDU.

Campus Odense

SDU deltager i samarbejdet om et af Europas mest ambitiøse områder for vækst og udvikling inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation.  Læs mere om Campus Odense.

 

Sidst opdateret: 17.09.2018