Skip to main content
DA / EN

Introduktion

Kort om Erhvervskandidaten i Erhvervsøkonomi – Forretningsorienteret markedsudvikling

Med en erhvervskandidat i Erhvervsøkonomi, cand.merc. i Forretningsorienteret markedsudvikling får du en unik forståelse for og kendskab til virksomheders markedsmæssige prioriteringer og strategiske overvejelser. Du vil blive i stand til at arbejde med marketing, innovation og forretningsudvikling med fokus på vækst.

 

Undervisning med muligheder

På erhvervskandidat i erhvervsøkonomi- forretningsorienteret markedsudvikling opnår du viden, færdigheder og kompetencer indenfor:
virksomheders forretningsudvikling og marketing med fokus på business to business 
innovation og kommunikation, samt hvordan det kan bruges som konkurrenceparameter. 
ledelse og hvordan du kan spille en aktiv rolle i virksomheders forandringsprocesser

Herudover har du gode muligheder for selv at præge din uddannelse gennem valgfag, ligesom du vil komme til at arbejde med et erhvervskandidatprojekt i samarbejde med en virksomhed eller komme på udlandsophold ved et andet universitet.

 

Jobmuligheder

 Med en Erhvervskandidat i Erhvervsøkonomi- Forretningsorienteret markedsudvikling 
opnår du kvalifikationer til at indgå i nøglepositioner inden for relations-, produkt- og forretningsudvikling i alt fra små, mellemstore og store virksomheder til offentlige og frivillige organisationer. 
Du vil kunne:
gennemføre undersøgelser og problemafklaringer af erhvervs- og markedsudviklinger og arbejde med virksomheders forretningsudvikling. 
varetage ledelsesmæssige og strategiske opgaver. 
foretage analyser af virksomheders samarbejdsrelationer.  
iværksætte konkrete vurderinger af virksomheders innovations- og kommunikationsprocesser samt udarbejde forslag til forbedringer.

Undervisere m.m. 

Erhvervskandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi, hører ind under Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på det samfundsvidenskabelige fakultet. Instituttet og underviserne på uddannelsen holder primært til på plan 6 på SDU Kolding, og du vil opleve, at der gennem dit studie er tæt kontakt mellem dig som studerende og underviserne.
 

Sidst opdateret: 13.10.2022