Skip to main content

Mød Victoria som læser en bachelor i Erhvervsøkonomi, HA - International business

Hvad er det fedeste ved at læse HA?

"Det fedeste ved HA er den brede faglighed, der er mulighed for at gå mange forskellige retninger selvom du ikke lige nødvendigvis ved hvad du vil til at starte med. "

Hvad er det fedeste ved at læse på SDU?

"SDU har taget ekstremt godt imod os og studiestarten var virkelig fed og skabte et godt sammenhold. "

Hvad drømmer du om at komme til at arbejde med efter endt uddannelse? 

"Enten noget revision eller human resource management."

 

Mange sociale arrangementer på uddannelsen

"Jeg kan godt lide at bo i Odense, og jeg synes, at det er en god by at studere i, da der er mange tilbud til os som studerende. Inden jeg startede på uddannelsen, havde jeg hørt, at der ikke var så meget socialt på universitetet, men det er dog ikke den oplevelse, jeg selv har fået. Jeg synes, at der bliver arrangeret en del fællesarrangementer, som vi kan deltage i, herunder fredagsbar, fester samt ski- og sommerferie."

Simone, studerende Erhvervsøkonomi, HA - International business

 

Vild med fagene

"Jeg valgte HA, fordi jeg ville læse noget nyt i forhold til de fag, jeg havde haft på STX. Jeg interesserede mig i forvejen meget for samfundsfag og matematik i gymnasiet, hvilket også var grunden til, at jeg faldt over HA-uddannelsen. Her var der fag som mikro- og makroøkonomi og matematik, som appellerede til mine behov, og til sidst var afgørende for, at jeg valgte uddannelsen.

Jeg var helt vild med mikroøkonomi og matematik, men undervejs på 1. semester voksede min passion for marketingfagene, og det er dem, jeg vil beskæftige mig med fremover både på min bachelor og på min fremtidige kandidat. Jeg havde aldrig haft marketing før på STX, og blev helt bidt af det, da jeg fik det på HA."

Camilla, studerende Erhvervsøkonomi, HA - International business