Skip to main content
Dimission

Sommerens dimittender fejret på SDU

Der er blevet terpet formler og studeret koder til den helt store guldmedalje, men nu har årets dimittender fra Det Tekniske Fakultet fået belønning for flere års hårdt slid, da årets dimissioner løb af stablen både i Sønderborg og Odense.

Af Sune Holst, , 04-07-2023

På SDU er vi stolte af vores dimittender, og vi fejrer afslutningen af uddannelsen ved festlige receptioner for alle nye dimittender to gange om året. Fredag og mandag blev der afholdt dimission på campus i henholdsvis Sønderborg og Odense.

Men selvom de studerende nu kan juble over endt uddannelse, så er det ikke slut med at suge viden til sig, i hvert fald ikke ifølge dekan, Henrik Bindslev.

”Jeres dimission markerer ikke enden på jeres udvikling. I vil fortsætte med at lære. I har via jeres uddannelse erhvervet jer et sæt færdigheder til at opnå viden og indsigt, som vil tjene jer godt. I har værdifulde talenter, som vil berige andre. Talenter som vil være medvirkende til at gøre vores verden til et bedre, gladere og mere bæredygtigt sted,” lød det bl.a. fra dekanen.

Priser fra BHJ Fonden
Udover den officielle markering af dimissionen modtog to studerende priser fra BHJ Fonden ved fredagens ceremoni i Sønderborg.

Torkil Kristiansen modtog en pris for sit projekt i samarbejde med Amfitech ApS, mens Frederikke Schlünsen fik en pris for sit projekt, som blev udført i samarbejde med SAAB Danmark A/S.

Du kan se billeder fra dimissionerne i henholdsvis Sønderborg og Odense lige her.

                                                              

Redaktionen afsluttet: 04.07.2023