Skip to main content

Hvis vi stopper med at bruge sugerør – redder vi så verden?

Nej – men måske har vi så taget et godt skridt i den rigtige retning! Gør det noget, at vi tjener på de bæredygtige tiltag? Eller er det bare grundlaget for, at vi også kan redde verden i morgen?

Kom til morgenmøde om bæredygtig forretningsudvikling


Fredag den 22. november 2019 kl. 8.00 - 9.30
Lokale 61.01, SDU Kolding

Der vil være kaffe og morgenbrød fra kl. 8.00
Selve morgenmødet starter kl. 8.15
Det er gratis at deltage i morgenmødet, men tilmelding er nødvendig.


Hvad med dig? Er du klar til - eller allerede i gang med en grøn omstilling i din virksomhed? Er du bekymret for økonomien, hvis du vil foretage nye grønne tiltag? Mangler du inspiration til at reducere din virksomheds affald/spild?

Dette First Mover Morgenmøde handler netop om barrierer, motivationer og økonomiske perspektiver i arbejdet med at bringe bæredygtighed i spil i virksomheden.

Kom og lad dig inspirere af måden, man hos Sunset Boulevard arbejder med bæredygtighed, når CEO Jens Broch deler ud af sine erfaringer med at gøre virksomheden mere grøn, kommunikere nye tiltag til medarbejderne og ikke mindst få kunderne til at ride med på den bæredygtige bølge.

Hør også professor mso Kristin B. Munksgaard fra SDU fortælle om erfaringerne med bæredygtig forretningsudvikling gennem projektet Bæredygtig Forsyning, hvor seks små og mellemstore fødevarevirksomheder deltager, og hvor de i projektperioden arbejder med udviklingen af  deres virksomheders cirkulære og bæredygtige dagsordener. Perspektivet er praktisk og kommer rundt om såvel motivationen for at arbejde med bæredygtighed som de barrierer og tvivlsspørgsmål, der uvilkårligt opstår undervejs.

Program

 

08:00 – 08:15

Morgenbrød og netværk

08:15 – 08:25

Velkomst
v/Kristin B. Munksgaard, professor mso, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU

08:25 – 08:50

Hvordan forankres bæredygtighed i virksomhedens forretningsmodel, og hvad byder fremtiden på i Sunset Boulevard?
v/Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

08:50– 09:15

Generelle barrierer og motivationsfaktorer i arbejdet med bæredygtig forretningsudvikling set i et praktisk perspektiv
v/Kristin B. Munksgaard, professor mso, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU

09:15 – 09:30

Spørgsmål og tak for i dag

Tilmelding

Meld dig til First Mover Morgenmøde ved at klikke her ...


Projektet bag

Morgenmødet holdes som led i projektet Bæredygtig Forsyning, der er opstået i samarbejdet mellem Syddansk Universitet og Aarhus Universitet - finansieret af Danish Food Innovation.

Projektet forløber i 2019 og har til formål at finde frem til de rette forudsætninger for implementering af cirkulær økonomi blandt danske smv'er; Hvad er barriererne? Hvordan imødekommes de? Hvordan opretholder virksomhederne et udviklingsfokus i en driftsorienteret dagligdag?

Dette skal opnås i tæt samarbejde med syv udvalgte virksomheder; Essentia Protein Solutions, Plus Pack, EasyFood, Fam. Carstensens Tehandel, SanaCare Nutritions og Sunset Boulevard.

I projektetperioden arbejder virksomhederne med deres cirkulære og bæredygtige dagsorden og skal sideløbende indgå i en udviklingsproces bestående af individuelle konsultationer og implementeringsforløb samt fælles workshops mellem virksomhederne.

Processen er med til at definere nye bæredygtige forretningspotentialer i virksomhederne, og skal desuden sikre den nødvendige viden, som senere vil formidles til gavn for alle virksomheder i den danske fødevarebranche.

Redaktionen afsluttet: 06.01.2020