Skip to main content

Om SDU Slagelse

På SDU Slagelse vil du opleve en tæt relation mellem studie- og forskningsmiljøer, undervisere og administration. Mange studieaktiviteter er tværfaglige og foregår i et godt og frugtbart samarbejde med det lokale erhvervsliv.

Studier

På SDU Slagelse udbydes bachelor-, kandidat- og masteruddannelser samt diplomstudier inden for erhvervsøkonomi, kommunikation, marketing, HRM, ledelse og organisationsteori. I øjeblikket er der omkring 550 heltidsstuderende, omkring 300 deltidsstuderende samt 50 ansatte på campus.

Virksomhedssamarbejde

SDU Slagelse har et godt samarbejde med det lokale erhvervsliv, som tit bliver inddraget i undervisningen og særlige faglige forløb. Så du vil som studerende få lov til fuldt ud at afprøve teori i praksis under dit studieforløb - på alle semestre og på forskellig måde. 

Campusliv

Her er du tæt på det hele - tæt på dine medstuderende og undervisere, tæt på station og byliv og tæt på det omkringliggende samfund. SDU Slagelse ligger midt i det inspirerende campusområde, hvor nærmeste naboer er en anden stor uddannelsesinstitution, erhvervsorganisation, iværksættermiljø, en masse butikker og stationen.

SDU Slagelse ligger centralt ved Slagelse Station, så det er meget nemt at komme hertil med tog og bus. Campus ligger også tæt på motorvej og omfartsvej, og hvis du ankommer i bil, er der fine parkeringsmuligheder i nærheden af campus.

Find vej til SDU Slagelse og rundt på campus.   

Sidst opdateret: 16.11.2023