Skip to main content

Find vej på SDU

Hvor foregår undersøgelsen?

Undersøgelserne foregår på Syddansk Universitet i Odense. På forsøgsdagene bliver du hentet ved hovedindgangen på Syddansk Universitet af Esben, som er videnskabelig assistent og er ham, der skal hjælpe dig igennem undersøgelserne. I filmen herunder kan du se, hvordan lokalet, I skal være i, ser ud.

Film: Esben, der viser vej


Det kan være rigtig svært at finde rundt på Syddansk Universitet, så hvis du farer vild på vej til hovedindgangen, kan du altid kontakte Esben på tlf. 65 50 17 10.

Find hovedindgangen

Google Maps link til SDU's hovedindgang.

Ved Syddansk Universitets hovedindgang er der en stor søjle, som du kan se på billedet:

Find vej med letbanen

Hvis du tager bussen fra Odense Station, kan du tage letbanen direkte til Syddansk Universitet. Letbanen kører hvert tiende minut, og du finder letbanestationen på den side af Odense Banegård, som vender ud mod Kongens Have. Når du ankommer til SDU (se A), er der kun et minuts gang til hovedindgangen (se B).

SDU kort

Find vej på cykel

Kommer du til Syddansk Universitet, kan du sætte Google Maps til at køre efter dette link.

Der er cykelparkeringspladser ved hovedindgangen (se B), som markeret på billedet.

SDU kort

Find vej i bil

Sommetider kan det være svært at finde en ledig parkeringsplads på Syddansk Universitet. På billedet herunder er der markeret alle de parkeringspladser, hvor du kan parkere. Parkering er gratis, og du skal ikke bruge en parkeringstilladelse. Når du har parkeret, kan du bruge dette Google Maps link til at blive guidet til hovedindgangen (se B).

SDU kort

Sidst opdateret: 20.10.2023