International Virksomhedskommunikation (kandidat) - deltid

  • Denne uddannelse kan læses i Odense

 

Hvad enten du drømmer om en karriere inden for PR, reklame, medier, human ressource eller som kommunikations- og sprogmedarbejder, og hvad enten du kunne tænke dig at arbejde i Danmark eller i udlandet, så du står stærkt med en cand. mag. i International Virksomhedskommunikation.

En international vinkel

Du kan vælge mellem specialiseringer i to forskellige sprog: dansk og engelsk. Samtidig får du – uanset hvilket sprog du vælger – et engelsksproget fællesfag i internationalisering og global kommunikation. Udover de forskellige sprog kan du også vælge at profilere din kandidatuddannelse særligt inden for organisation/human ressource eller marketing.

Fra teori til praksis

International Virksomhedskommunikation er en uddannelse, hvor du lærer alle faser af virksomhedskommunikation fra idé og analyse til produktion og evaluering. Virksomhedscases indgår i de fleste fag.
Flere gange i løbet af uddannelsen skal du løse en kommunikationsopgave for en virksomhed, og du får naturligvis også mulighed for at komme i projektorienteret forløb (praktik) i en virksomhed eller at studere i udlandet.

Adgangskrav og optagelse

Se adgangskravene og søg om optagelse

Ansøgningsskema

Arbejdsbelastning og undervisning

Se hvor meget studiet vil kræve af dig og bliv klogere på undervisningsformen og omfanget.

Praktiske oplysninger