Skip to main content

International Virksomhedskommunikation (kandidat) - deltid

  • Denne uddannelse kan læses i Odense

 

Hvad enten du drømmer om en karriere inden for PR, reklame, medier, human ressource eller som kommunikations- og sprogmedarbejder, og hvad enten du kunne tænke dig at arbejde i Danmark eller i udlandet, så du står stærkt med en cand. mag. i International Virksomhedskommunikation.

En international vinkel

Du kan vælge mellem specialiseringer i to forskellige sprog: dansk og engelsk. Samtidig får du – uanset hvilket sprog du vælger – et engelsksproget fællesfag i internationalisering og global kommunikation. Udover de forskellige sprog kan du også vælge at profilere din kandidatuddannelse særligt inden for organisation/human ressource eller marketing.

Fra teori til praksis

International Virksomhedskommunikation er en uddannelse, hvor du lærer alle faser af virksomhedskommunikation fra idé og analyse til produktion og evaluering. Virksomhedscases indgår i de fleste fag.
Flere gange i løbet af uddannelsen skal du løse en kommunikationsopgave for en virksomhed, og du får naturligvis også mulighed for at komme i projektorienteret forløb (praktik) i en virksomhed eller at studere i udlandet.

Adgangskrav og optagelse

Se adgangskravene og søg om optagelse

Ansøgningsskema

Arbejdsbelastning og undervisning

Se hvor meget studiet vil kræve af dig og bliv klogere på undervisningsformen og omfanget.

Praktiske oplysninger

International virksomhedskommunikation Det Humanistiske Fakultet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 2037

Sidst opdateret: 31.10.2019