Skip to main content
DA / EN

Hvad enten du drømmer om en karriere inden for PR, reklame, medier, human ressource eller som kommunikations- og sprogmedarbejder, og hvad enten du kunne tænke dig at arbejde i Danmark eller i udlandet, så du står stærkt med en cand. mag. i International virksomhedskommunikation.

En international vinkel

Du kan vælge mellem specialiseringer i to forskellige sprog: dansk og engelsk. Samtidig får du – uanset hvilket sprog du vælger – et engelsksproget fællesfag i internationalisering og global kommunikation. Udover de forskellige sprog kan du også vælge at profilere din kandidatuddannelse særligt inden for organisation/human ressource eller marketing.

Fra teori til praksis

International virksomhedskommunikation er en uddannelse, hvor du lærer alle faser af virksomhedskommunikation fra idé og analyse til produktion og evaluering. Virksomhedscases indgår i de fleste fag. Flere gange i løbet af uddannelsen skal du løse en kommunikationsopgave for en virksomhed, og du får naturligvis også mulighed for at komme i projektorienteret forløb (praktik) i en virksomhed eller at studere i udlandet.

3 gode grunde...

  • Du vælger en uddannelse med fokus på at afprøve teorierne i praksis. 
  • Du har mulighed for at specialisere dine sproglige kompetencer og yderligere specialisere dig inden for den profil, du interesserer dig for.  
  • Du får brede videnskabelige kompetencer og har mulighed for at påvirke din karriere i netop den retning, du ønsker.