Skip to main content
DA / EN

Lær at fremme medarbejderes motivation og præstation

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA, har et bredt indhold af erhvervsøkonomi - bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher.

En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU Business School gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

Den erhvervsøkonomiske linje "HA - Human Resource Management" (HRM) er målrettet dig, der ønsker at læse erhvervsøkonomi med et særligt fokus på medarbejderen som en ressource for arbejdspladsen. Uddannelsen har et bredt indhold af erhvervsøkonomi suppleret med fag inden for ledelse, organisering af medarbejdere og måling og evaluering på arbejdspladsen. Du lærer, hvordan man måler og evaluerer medarbejdernes præstationer, og hvordan man fremmer motivation og præstation gennem ledelse, ligesom de kritiske sider ved en præstationskultur inddrages.

Uddannelsen er skabt til dig, der enten ønsker at læse videre på en overbygning inden for HRM eller strategi og ledelse, eller til dig, der med en bachelorgrad ønsker at arbejde videre inden for personaleadministration. Uddannelsen er første skridt i retning mod en karriere som HR-leder eller HR-konsulent i enten den private eller offentlige sektor.  

Derfor skal du læse HA - HRM

  • Du vælger en unik uddannelse med fokus på mennesket som en ressource for arbejdspladsen. 
  • Du opnår særlige kompetencer indenfor HRM, måling og evaluering og ledelse. 
  • I løbet af uddannelsen opnår du kendskab til konkrete eksempler på HRM i danske virksomheder.
  • Du får en indsigt i, at ledelse er mere end blot at fokusere på den økonomiske bundlinje.
  • Du opnår gode karrieremuligheder.
  • I undervisningen får du mulighed for at arbejde med reelle problemstillinger fra virksomheder og komme med brugbare løsningsforslag. Mange af vores undervisere inviterer desuden virksomhedsrepræsentanter til at holde oplæg i undervisningen, der illustrerer, hvordan et fags indhold anvendes konkret i praksis. Du vil derfor opleve en tæt sammenhæng mellem teori og praksis.