Skip to main content
DA / EN

Få din daglige gang i en virksomhed under studiet, afprøv teorierne i praksis og lær mere om digitaliseringens muligheder

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af erhvervsøkonomi - bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher.

En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU Business School gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

Linjen ”Digitalisering og forretningsudvikling” har særligt fokus på samspillet mellem teori og praksis. Fra 2. semester skal du finde en værtsvirksomhed, som du er tilknyttet resten af uddannelsen.

I tilknytning til uddannelsens linjefag omhandlende digitalisering bruges værtsvirksomheden til at arbejde med helt konkrete problemstillinger. På den måde får du mulighed for at stikke fingrene helt ned i den erhvervsøkonomiske virkelighed og afprøve teorierne i praksis, allerede mens du læser. Derved har du som færdiguddannet bachelor både praktisk erfaring på dit cv og et aktivt professionelt netværk.

Linjefagene lærer dig om digitalisering af virksomheden. Her er både fokus på virksomhedens digitale forretningsudvikling, de digitale arbejdsgange og digital markedsføring. Du bidrager hermed til at sikre virksomheders vækst og position i et foranderligt og konkurrencepræget marked. Samtidig hjælper du virksomhederne med at bygge bro mellem traditionelle erhvervsøkonomiske discipliner som økonomi, ledelse, strategi og marketing, og derfra udvikle og integrere nye løsninger baseret på digitalisering.

Derfor skal du læse HA - Digitalisering og forretningsudvikling

  • Du uddanner dig bredt indenfor erhvervsøkonomi.
  • Du er tilknyttet en virksomhed fra 2. semester og frem hvilket giver indsigt i branchen og gode karrieremuligheder efter studiet.
  • Du opnår særlige kvalifikationer i at anvende digitalisering til at udvikle forretningsmuligheder internt i virksomheden og i forhold til virksomhedens markeder.
  • Du opnår evnen til at bygge bro mellem forretningsmuligheder, forretningsprocesser og IT-specialister.
  • Der vil være et stort fokus på udvikling af dine personlige-, karriere-, netværks – og bæredygtighedskompetencer, så du står stærkt, når du skal ud i verden og gøre en positiv forskel for andre.
  • Du vil have din gang på et nyt og innovativt campus i midten af Kolding med fede studiefaciliteter, en tæt kontakt mellem studerende og undervisere samt et tæt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv.