Skip to main content
DA / EN

Bæredygtighedsrapport

Efter bestyrelsen på Syddansk Universitet gjorde FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling til omdrejningspunkt for den fortsatte udvikling af universitetet, er det vigtigt at gøre status over det arbejde, der efterfølgende er fundet sted. Dette kan du læse om i SDU's Bæredygtighedsrapport.

Vi lever i en tid, hvor forskning, uddannelse og partnerskaber er vigtigere end nogensinde for at hjælpe samfundet med at komme på rette spor i forhold til bæredygtig udvikling. Her spiller universiteter en afgørende rolle i forhold til at finde svar på store samfundsmæssige udfordringer og uddanne fremtidens problemløsere.

Når SDU beslutter sig for at gøre bæredygtighed til omdrejningspunktet, er det vigtigt også at følge op på det arbejde, der er foretaget på området. SDU’s bæredygtighedsrapporter er et øjebliksbillede af, hvad vi gjorde i det pågældende år for at fremme bæredygtighed på tværs af Syddansk Universitet.

I rapporterne fortæller vi om, hvordan vi bidrager til at løse nogle af de udfordringer, samfundet står over for, og vi gennemgår årets begivenheder og de resultater, vi har opnået.

Hos SDU mener vi, at åbenhed og gennemsigtighed er vigtigt –derfor er bæredygtighedsrapporterne mere end bare en statusopgørelse, som giver et øjebliksbillede af, hvad vi har gjort i de pågældende år for at fremme bæredygtighed på tværs af universitetet - de er et afgørende kompas, der viser, hvor langt vi er nået, og hvilken retning vi skal bevæge os i for at fortsætte vores bæredygtige mission. 

 

Bæredygtighedsrapport 2022

Bæredygtighedsrapport 2021

Her kan du læse Bæredygtighedsrapporten for 2021.

Bæredygtighedsrapport 2021

Bæredygtighedsrapport 2019-2020

Her kan du læse Bæredygtighedsrapporten for 2019-2020.

Bæredygtighedsrapport 2019-2020

Sidst opdateret: 05.01.2024