Skip to main content
DA / EN

Solens stråler har skinnet på Sunrise-projekt

Med projektet Sunrise har Mads Clausen Instituttet igennem fire år sat fokus på forskning og udvikling indenfor solcellerelaterede teknologier i Region Syddanmark.

Fredag den 11. april åbnes dørene til et ”solskinsarrangement” for alle solcelleinteresserede på Alsion fra kl. 9.30 til 14.00. Interesserede får et indblik i den rivende udvikling, der sker indenfor solcelleteknologien.

- Vi har i Sunrise-projektet arbejdet intenst med at følge solcelleudviklingen med fokus på anvendelsen, både indenfor bygningsintegration, optimering af elektronikken, styring af trackersystemer samt nye målemetoder og anvendelser i tæt samarbejde med SDU og industrien, fortæller projektleder Kasper Paasch. Vi glæder os til at fortælle om de opnåede resultater og erkendelser den 11.april, fortsætter han.

Der har indtil nu været stor interesse for arbejdet med solceller i regionen, både fra private borgere og virksomheder. Denne udvikling er der god mening i at fortsætte og selvom Sunrise-projektet formelt stopper nu, fortsætter vi med udvalgte aktiviteter i samarbejde både med danske og udenlandske interessenter.

Alle er velkomne til ”solskinsdagen” på Alsion. Se programmet.

Tilmelding nødvendig til Betta Hansen på mail betta@mci.sdu.dk senest onsdag den 9. april.

For yderligere information, kontakt Kasper Paasch på telefon 6550 1695.

Redaktionen afsluttet: 07.04.2014