Skip to main content
DA / EN
Navne

Malene Roland Vils Pedersen er ny viceinstitutleder hos IRS

Fra 1. juli 2021 vil Malene Roland Vils Pedersen være en del af Institut for Regional Sundhedsforsknings ledelse som viceinstitutleder. I det nye job skal Malene b.la. arbejde med Ph.d.-studerende, post doc´s og adjunkter.

”Jeg brænder for at arbejde med for at arbejde med yngre forskeres karriere, kompetence og talentudvikling, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med opgaverne, og til at få etableret et godt samarbejde med alle, som er tilknyttet Instituttet” siger Malene Roland V. Pedersen.  

Malene har flere ideer til, hvordan karriere, faglig vidensdeling og trivsel kan videreudvikles for de yngre forskere i de kommende år. Dette i samme ånd som hidtil, således at IRS vision om at skabe bæredygtige forskningsmiljøer fortsat bliver indfriet. 

”Trives man i det forskningsmiljø man befinder sig i, så er man typisk også meget mere motiveret og fokuseret på udvikling” siger Malene Roland V. Pedersen.    

Malene er uddannet Radiograf i 2005 på UCL Odense, og Kandidat i folkesundhedsvidenskab i 2009 fra SDU. I 2018 blev hun tildelt ph.d.-graden, og har herefter arbejdet som post doc på SDU.
Malene er i dag ansat som lektor hos SDU og ansat i Radiologisk Forskningsenhed ved Sygehus Lillebælt Røntgen i Vejle. Malenes forskningsområder er bl.a. Radiografi, Ultralyd, Risikofaktorer, cancer diagnostik og kvalitetssikring, og hun er en del af flere dynamiske tværfaglige forskningsmiljøer i både ind og udland. Malene er supplerende medlem af de videnskabsetiske Komitéer for Region Syddanmark, aktiv indenfor censor arbejdet og implementering af Continuing Professional Development i Danmark. Aktuelt er Malene i gang med Projektlederuddannelsen. 

Ved siden arbejdet bor Malene i Børkop tæt på vand og skov, og bruger sin tid sammen med sin mand og 3 børn. Om sommeren kan man tit finde Malene på den lokale tennisbane. Derudover nyder hun at bruge tid med gåture ved Fænøsund, hvor familien har sommerhus. 

Kontaktinfo: Mvils@health.sdu.dk

Mød IRS' nye viceinstitutleder
Malene Roland Vils Pedersen

Malene Roland Vils Pedersen

Kontakt Malene

Redaktionen afsluttet: 25.05.2021