Skip to main content
IRS Institutforum

Stort tillykke til Palle Osther med prisen som årets hovedvejleder på Institut for Regional Sundhedsforskning

Begreber og egenskaber som tryghed, pålidelig, moral og inspiration går igen i nomineringen af Palle Osther

Inden efterårets IRS Institutforum havde de ph.d.-studerende indstillet nominerede til årets hovedvejleder. Beskrivelser som: ”Vejledning af det hele menneske, konstruktiv, tillidsfuld, inspirerende og motiverende” gik igen i indstillingerne.

Vinderen blev Palle Osther, klinisk professor i urinvejskirurgi ved Sygehus Lillebælt i Vejle.

Palle Osther var indstillet af sin ph.d.-studerende Louise Faurholt Øbro, der i sin begrundelse fremhæver fire ord, som indrammer og præger hverdagen med Palle og gør ham til den bedste IRS hovedvejleder: Tryghed, pålidelig, moral og inspiration. 

Palle skaber en arbejdsplads og et forskningsmiljø, hvor det er rart og trygt at være, kombineret med en høj faglighed og produktivitet, og en oprigtig hjertevarme og ydmyghed, som gør at alle føler sig værdsatte. 

Palle inspirerer gennem faglighed samtidig med, at han evner at prioritere sin kostbare tid, så der altid er plads til en hurtig faglig eller privat snak. Palle lærer alle sine ph.d.-studerende, at man sagtens kan blive en dygtig forsker ved at læse og studere hårdt, men de bedste forskere er dem, som også tillægger sig et højt moralsk kompas.

Stort tillykke til Palle Osther

Stort tillykke til Palle Osther med prisen som årets hovedvejleder på Institut for Regional Sundhedsforskning

 
Redaktionen afsluttet: 30.10.2020