Skip to main content
DA / EN

Professortiltrædelsesforelæsning ved Per Kjær

Fredag den 16. marts fra kl. 15.30 kan du overvære professor Per Kjærs tiltrædelsesforelæsning med titlen ’Back and neck pain: Time to pay attention and time to act’.

Dekan Ole Skøtt fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet byder velkommen til tiltrædelsesseminaret kl. 15.30 i Auditorium O 100, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M.

Per Kjær tiltrådte 1. februar 2018 et professorat i muskuloskeletal forskning med fokus på ryg- og nakkelidelser.  Professoratet er et partnerskab mellem Institut for Idræt og Biomekanik på SDU og UCL. Professoratet skal udfolde sig i forskningsenheden for klinisk biomekanik på SDU og vidensfeltet sundhed på UCL i nær tilknytning til Center for Sundhed i Muskler og Led på SDU.

Tiltrædelsesseminaret afholdes således i samarbejde med UCL (University College Lillebælt).

Udover Per Kjærs tiltrædelsesforelæsning kan du opleve en forelæsning ved professor Nadine Foster fra Keele University i England samt en afsluttende paneldebat med deltagelse af professorerne Karen Søgaard, Jan Hartvigsen, Nadine Foster, Berit Schiøttz-Christensen og Per Kjær.

Hent det samlede program som pdf her.

Seminaret foregår på engelsk og er åben for alle. Efter seminaret er der reception i “Udsigten” ved hovedindgangen ved siden af auditoriet.

Ønsker du at deltage, beder vi dig om at tilmelde dig her senest mandag den 12. marts.  

Spørgsmål vedrørende arrangementet rettes til sekretær Karina Lindhus på e-mail: klindhus@health.sdu.dk


Mød forskeren

Per Kjær, professor, fysioterapeut, magister, Klinisk Biomekanik, Institut for Idræt og Biomekanik

Kontakt

Redaktionen afsluttet: 23.02.2018