Skip to main content

Nye idrætsstuderende fik borgmestervelkomst

Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel var med til at byde nye unge idrætsstuderende fra hele Danmark velkommen til deres studie og til Odense som studieby.

Efter en række sociale ryste-sammen-aktiviteter var det i dag blevet tid til den første officielle studiedag på studiet ved Institut for Idræt og Biomekanik.

De nye studerende blev budt velkommen af institutleder, professor Jens Troelsen, der havde fået selskab af Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel (A).

- Alle undervisere, nuværende studerende og studieledelsen gør alt for at tage godt imod vores nye bachelorstuderende i Idræt og Sundhed, siger Jens Troelsen.

- Og det samme gør Odense, som vores borgmester understregede her på de studerendes første officielle studiedag på SDU, tilføjer Jens Troelsen.

Peter Rahbæk Juel byder nye idrætsstuderende velkommen til SDU

Borgmester Peter Rahbæk Juel fremhævede Odense som en dynamisk studieby, der byder på et væld af muligheder i form af gode studieboliger og kulturelle tilbud af enhver art.

Han opfordrede også de studerende til at fokusere på det sociale aspekt af at være studerende og tage sig af hinanden undervejs, så ingen føler sig alene.

Peter Rahbæk Juel har selv været studerende på SDU, hvor han læste historie og samfundsfag.

Redaktionen afsluttet: 04.09.2023