Skip to main content

Svømmehal

Syddansk Universitets svømmehal udgør samlet et moderne og veludstyret anlæg. Svømmehallen fremstår lys og venlig, og med en vand- og lufttemperatur på henholdsvis 26 grader og 29 grader er svømmehallen særdeles brugerorienteret for stort set alle målgrupper.

Med sine mål på 50 m x 21 m - herunder justerbart lavtvandsbassin - er svømmehallen velegnet til gennemførelse af alle former for svømmeundervisning og svømmetræning. Endvidere er svømmehallen udstyret med meget moderne faciliteter af en sådan standard, at der kan afvikles internationale stævner inden for alle svømmesportens områder (svømning, vandpolo, udspring og synkro-svømning).

Endelig råder svømmehallen sammen med skolevæsenet og Institut for Idræt og Biomekanik over et meget alsidigt udvalg af hjælpemidler og rekvisitter, der skaber optimale muligheder og betingelser for udførelse af stort set alle former for vandaktiviteter.

Institut for Idræt og Biomekanik benytter svømmehallen til undervisning og ”studiesal” for idrætsstuderende. Når bassinet ikke er optaget heraf, tilbydes andre studerende og ansatte på SDU adgang til svømmehallen. 

Adgangskrav og tidspunkter
Studerende og ansatte kan her finde information om adgangskrav og se hvilke tidspunkter, du kan benytte svømmehallen (se opdateret oversigtsskema i pdf nederst på hjemmesiden).

Find vej:

Se kort over SDU

Sidst opdateret: 06.09.2023