Skip to main content

Uddannelse

Vi inspirerer de studerendes intellektuelle og personlige udvikling gennem en undervisning, der er baseret på den ypperste forskning, og vi opfordrer dem til at anvende deres teoretiske viden i praksis via engagement i og samarbejde med regionale, nationale og internationale virksomheder og organisationer.

De studerende bliver yderligere klædt på til at bidrage i en verden præget af udfordringer og forandringer med uddannelsesprogrammer, der udvikler deres innovative kompetencer og iværksætterånd.

Vi uddanner og modner beslutningstagere, som kan medvirke til at udvikle bæredygtige og konkurrencedygtige virksomheder og organisationer til gavn for samfundet som helhed.

Det er vores mål at skabe en kontinuerlig dialog mellem forskere, studerende og samfundet gennem aktiviteter og programmer, der inviterer til livslang læring. Samtidig stræber vi efter at være blandt de bedste internationale uddannelsesinstitutioner, så vi også kan tiltrække de bedste studerende.

Institut for Virksomhedsledelse udbyder en bred vifte af fag på en række uddannelser inden for samfundsvidenskab og andre relaterede områder. Derudover tilbyder vi en række aktiviteter inden for efteruddannelsesområdet.

Sidst opdateret: 20.09.2023