Skip to main content

Til studerende på Institut for Fysik, Kemi og Farmaci

Som studerende tilknyttet FKF har du mulighed for at benytte dig af vores studierum på 1. sal med udsigt over FKF-torvet. 

MitSDU kan du  finde informationer om dit studie ved at vælge dit uddannelsestrin og uddannelsesretning. 

Du kan også finde relevant information på Det Naturvidenskabelige Fakultets Facebookside om arrangementer, foredrag, artikler og andet spændende indhold, som du kan bruge i din studietid på FKF.

For dig, der læser Fysik, er der en Facebookside specifikt for dit studie. Find den her.

Vi har samlet nogle praktiske informationer i fanen "Godt at vide om FKF". De er til dig, der skal i gang med et projekt her på instituttet. Se dem igennem og bliv klogere. 

Hvis du skal i gang med en bachelor, finder du her et overblik over de projekter, der udbydes hos forskerneDu kan desuden få et samlet overblik over forskere og forskningsområder på siderne for forskning i Kemi og Farmaci og forskning i Fysik, og i vejlederkatalogerne nedenfor kan du også se, hvilke forskningsområder instituttets forskere beskæftiger sig med. Katalogerne opdateres hvert år i oktober i forbindelse med det arrangement, der hedder Torsdagste, hvor man kan møde vejlederne i Riddersalen til en snak om projekterne. Datoen offentliggøres i KIK og på Æters infosider, så hold øje med dem.

Læseplaner

Du kan finde en oversigt over kurserne på FKF sammen med deres beskrivelse, adgangskrav og skemaer på MitSDU.

MitSDU

Øvelseslaboratorier på FKF

Er du faret vild? Du kan finde en oversigt over laboratorierne på FKF her.

Kort

Institut for Fysik, Kemi og Farmaci Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: 6550 3520

Sidst opdateret: 11.10.2021