zExpense - Rejseafregning på SDU

Systemet leveres af ZeBon zExpense afløser TEM.

Log på via https://www.sdu.dk/rejser eller https://www.sdu.dk/zexpense

Der er udarbejdet fire vejledninger om anvendelsen af zExpense:

Derudover har ZeBon udarbejdet demoer om anvendelsen af zExpense. Demoerne er som nævnt produceret af ZeBon og afspejler derfor ikke helt SDU's anvendelse af systemet. Klik på http://www.zebon.dk/demoer.html.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies