Skip to main content

Samarbejde

”Vi skaber værdi for og med samfundet”. Sådan lyder én af SDU’s tre strategisætninger, og dette fordrer i høj grad et tæt samarbejde med lokalsamfundet.

SDU Sønderborg arbejder tæt sammen med virksomheder på begge sider af den dansk-tyske grænse og har et skarpt fokus på at understøtte industrien for energieffektivisering. Det skal ikke blot medvirke til at fastholde regionens position som verdensførende inden for energieffektivisering, men også bidrage til virksomhedernes fortsatte vækst.

I dag er SDU i Sønderborg et kraftcenter for forskning i mekanik, mekatronik, elektronik, mikroteknologi og innovation. Rent faktisk kan SDU i Sønderborg ses som virksomhedernes forlængede R&D-afdeling indenfor disse områder. 

Dit samarbejde med SDU Sønderborg kan starte i dag. Du skal blot tage kontakt til Innovationskonsulent Frederik Gottlieb på tlf: +45 6550 1618 eller e-mail: frede@tek.sdu.dk

 

Samarbejde på tværs af grænser

SDU Sønderborg har et unikt samarbejde med Europa-Universität Flensburg omkring en række uddannelser i Sønderborg og Flensborg. Samarbejdet mellem de to universiteter har resulteret i et internationalt miljø med danske og udenlandske studerende og med undervisere fra begge sider af grænsen.

Læs mere her for yderligere information om samarbejde med Syddansk Universitet.

 

 
Interesseret i samarbejde?

SDU Sønderborg har en række tilbud til virksomheder og offentlige myndigheder, der er på udkig efter inspiration og nye teknologiske kompetencer.

Læs mere