Skip to main content

Samarbejde

Mads Clausen Instituttet på SDU Sønderborg er et rigtig godt eksempel på universitetets tætte kontakt til og samarbejde med erhvervslivet. Instituttet blev nemlig oprettet for midler fra Bitten & Mads Clausens Fond, som blev stiftet af Bitten Clausen, enke efter Danfoss' grundlægger Mads Clausen. I dag er Mads Clausen Instituttet et kraftcenter for forskning i mekatronik, elektronik, mikroteknologi og innovation.

Men Danfoss er blot én af en lang række højteknologiske virksomheder, universitetet har kontakt til. Andre eksempler er Linak, Lodam, Ecco og BHJ. Også Sønderborg Vækstråd og Sønderborg Kommune har SDU Sønderborg et stærkt samarbejde med. Tilsammen er SDU Sønderborg og erhvervslivet med til at forstærke væksten i Sønderjylland.

Samarbejde på tværs af grænser

SDU Sønderborg har et unikt samarbejde med Europa-Universität Flensburg omkring en række uddannelser i Sønderborg og Flensborg. Samarbejdet mellem de to universiteter har resulteret i et internationalt miljø med danske og udenlandske studerende og med undervisere fra begge sider af grænsen.

Læs mere her for yderligere information om samarbejde med Syddansk Universitet.

 

 
Interesseret i samarbejde?

SDU Sønderborg har en række tilbud til virksomheder og offentlige myndigheder, der er på udkig efter inspiration og nye teknologiske kompetencer.

Læs mere