Skip to main content

På alle vores uddannelser er det muligt at samarbejde med vores studerende.

 • Vores Business School udbyder uddannelserne: Erhvervsøkonomi, HA, Cand.merc. og Cand.merc.aud.
  Vi dækker flere fagområder som digitalisering, innovation, økonomi, strategi, forretningsudvikling, forandringsledelse, supply chain management, produktionsstyring, ledelse og revision.

   

 • Vores humanistiske fakultet udbyder flere uddannelser inden for IT & Kommunikation, Design samt Turisme. 
  Vi dækker flere fagområder som: formidling, virksomhedskommunikation, bæredygtigt design, forbrugeradfærd, designledelse, oplevelsesøkonomi og projektledelse.

Se den fulde liste af vores uddannelser på SDU Kolding her

 • For generel information om samarbejde med SDU Kolding, kontakt da Outreachpartner  Lone Søvad Madsen  på lsma@sdu.dk
 • For informationer om samarbejde på Business School uddannelserne kontakt da Viceinstitutleder for Uddannelse Jesper Piihl på jpi@sam.sdu.dk
 • For informationer om samarbejde på de humanistiske uddannelser kontakt da Viceinstitutleder  Hans-Christian Jensen på hacj@sdu.dk 

Læs mere om eksempler på samarbejde i fold-ud menuen nedenfor 

Eksempler på samarbejde på vores uddannelser

Brug din virksomhed/organisation som case i den almindelige undervisning.

Det giver vores studerende mulighed for at afprøve teori i praksis, og du får som virksomhed de studerendes øjne på en konkret udfordring i din virksomhed.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Lone Søvad Madsen på : lsma@sdu.dk 

To gange om året afholder vi Business Lunch, hvor du som virksomhed har mulighed for at møde din næste studentermedhjælper eller nyuddannede arbejdskraft på klassisk messestil.

Kontakt Lone Søvad Madsen ved spørgsmål på: lsma@sdu.dk

 

De studerende skriver flere større projekter gennem deres studietid hvor I som virksomhed kan få analyseret en konkret problemstilling i et samarbejde med den studerende.
Projekterne kunne være:

 1. Bachelorprojekt som er det afsluttende projekt på BA uddannelserne. 
 2. Virksomhedsprojekt, som indgår i enkelte uddannelser på kandidatniveau 
 3. Speciale, som afslutter kandidatuddannelsen.
I faget præsenterer 10 virksomheder deres konkrete problemstillinger og de studerende arbejder gennem semesteret på at finde de helt rette løsninger til jer.

Der er både erhvervsøkonomi, HA studerende samt Designstuderende på faget. Det giver dig mulighed for at få forskellige vinkler på din problemstilling.

Fra den studerendes 2. semester og frem til 6. semester kan du få tilknyttet en studerende fra en af vores HA linjer.

 • HA - Digitalisering og forretningsudvikling, hvor den studerende har fokus på digitalisering i din virksomhed. Fokus er både på digitale forretningsmodeller, digitalisering af processer og SOME markedsføring. 
 • HA - Entreprenørskab og innovation, hvor den studerende har fokus på nytænkning og innovation i din virksomhed. Fokus er både på salg, innovationsledelse og økonomisk vækst.  

Den studerende vil opholde sig på jeres arbejdsplads én gang om ugen (fast dag) og indgå i det daglige arbejde. Arbejdsopgaverne hos jer indgår i udvalgte fag på den studerendes linje. 

Vil du høre mere om SDU Koldings kobling mellem uddannelser og erhvervsliv, eller er du interesseret i at starte et samarbejde med en studerende, så kontakt viceinstitutleder for uddannelse ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse  Jesper Piihl på jpi@sam.sdu.dk

Studerende på både bachelor og kandidatniveau har mulighed for at vælge et valgfag, hvor de opholder sig i en virksomhed.

Du har den studerende tilknyttet en-to dage om ugen i et semester, hvor den studerende skal indgå i den faglige opgave løsning, men også skrive en opgave om hvordan den studerende anvender sin teori fra universitetet i praksis hos jer. 

 


Sidst opdateret: 06.09.2023