Skip to main content

Alumneforeningen for Filosofi, SDU

Alumneforeningen for Filosofi er oprettet af og for kandidater i Filosofi i håb om at skabe et fællesskab, der rækker udover studiet.

 

Alumneforeningen for Filosofi er stedet, hvor alumner kan mødes og udveksle erfaringer med hinanden og aktive kandidatstuderende fra verden uden for studiet. Det er også stedet, hvor alumner kan holde kontakt med deres tidligere studiekammerater på tværs af årgange samt holde sig informeret om, hvad der foregår ved Filosofi på SDU.

 

Det er foreningens mål at afholde minimum to årlige arrangementer, og som medlem af foreningen bliver du automatisk inviteret til disse arrangementer. Vi bestræber os på at gøre disse arrangementer relevante for alle medlemmer, både for arbejdende, jobsøgende og studerende alumner. Som medlem vil du også blive opdateret i forhold til relevante arrangementer, events, seminarer, kurser eller læsekredse både på SDU og andre steder i landet, samt nyheder fra studiet og undervisergangen.

 

 

Bliv medlem

Det er gratis at være medlem af alumneforeningen. Det eneste du skal gøre for at blive medlem af  foreningen er at sende os en e-mail (alumnefilosofisdu@gmail.com) hvor du skriver dit fulde navn, din e-mail adresse (ikke studenter e-mailadresse), samt hvilket år du dimitteret fra kandidatuddannelsen på Filosofi.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, nyttig information til de øvrige medlemmer eller ideer/ønsker til kommende arrangementer i alumneforeningen, er du altid velkommen til at skrive til os.

E-mail: alumnefilosofisdu@gmail.com

 

Sociale platforme

Du er meget velkommen til at besøge og benytte dig af vores digitale platforme. Her vil du blive opdateret ift. kommende arrangementer, seminar, læsekredse og spændende valgfag.

Facebook: Alumneforeningen for Filosofi, Syddansk Universitet
LinkedIn: Alumneforeningen for Filosofi, Syddansk Universitet

 

Bestyrelsen

Anni Nielsen (Formand)

Tobias Kjeldgaard (Næstformand)

Thomas Victor Rasmussen (Kassérer)

Se vedtægterne for Alumneforeningen for Filosofi på Syddansk Universitet.

Arrangementer

Kommende arrangement:
28. september 2019: Generalforsamling med efterfølgende faglige oplæg

Afholdte arrangementer:
11. maj 2019: Netværks- og karrierearrangement

 

Kom med!

Bliv medlem af Alumneforeningen for Filosofi nu.

send mail

Sidst opdateret: 03.03.2020